Rokavica za nego dlake

Nov izdelek

Edinstven pripomoček,s katerim boste hitro in enostavno odstranili odvečno dlako vašega hišnega ljubljenčka!

Z rokavico ne boste odstranili samo dlake,temveč tudi podlako ter umazanijo.Tako bo po česanju dlaka vašega ljubljenčka čista, mehka in sijoča.

 

- Varno za mačke, pse in druge hišne živali

Enostavno čiščenje v pralnem stroju

€14.49z DDV

DDV je vštet v ceno.

ROKAVICA za nego dlake

 

Rokavica je izdelana tako, da imitira vašo dlan. Slednje zagotavlja, da se vaš hišni ljubljenček ob česanju počuti, kot da bi ga božali. Zaradi tega občutka bo vaš hišni ljubljenček med česanjem miren in sproščen

.

5-PRSTNI DIZAJN

Z rokavico preprosto dosežete odmrlo dlako vašega ljubljenčka: za nogami, pod prsim, za repom, obrazu in po gobčku. Dlaka se ob česanju prilepi na rokavico, tako da bodo vaša oblačila in prostori ostali čisti. Ko zaključite s česanjem pa dlako enostavno "odlepite" iz rokavice in jo odvržete v smeti.

 

IMITIRA ČLOVEŠKI DOTIK

Česanje omogoča več kot 180 majhnih silikonskih izboklin, ki so zelo nežne in ne poškodujejo kože, kot nekatere kovinske krtače. Hkrati stimulira krvni obtok ter poskrbi za svetlečo in zdravo dlako.

  

ODSTRANI NESNAGO

Prilagodljiv dizajn rokavice omogoča, da iz vašega hišnega ljubljenčka odstranite vso umazanijo, nesnago in odmrlo dlako. Še pomembneje pa je, da spodbuja nalaganje zdravih olja na kožo, s čimer izboljšuje mehkobo dlake in zvišuje njen sijaj.

 

BOLJ ČIST DOM

Z redno uporabo rokavice zmanjšate odpadanje in izločanje dlake ter s tem ohranjate čistočo v vašem domu. Samo predstavljajte si, kako bolj zadovoljni boste, ko v vaši hiši alistanovanju ne bo več polno dlake! Prav tako pomaga pri zmanjševanju alergenov v zraku ter pripomore k lažjemu dihanju.

TRI V ENEM

Masažni pripomoček: 180 mehkih silikonskih izboklin omogoča mehak dotik in sproščujočo masažo.

 

Odstranjevalec dlak: Rokavica je idealna za dolgo in kratko dlage pse in mačke, skodrane ter hišne ljubljenčke z ravno dlako. Rokavica odstrani dlake hitro, nežno in učinkovito. 

 

Ščetka za kopanje:  Kopanje bo za vaše ljubljenčke sedaj veliko bolj prijetno in zabavno. Z rokavico boste vso umazanijo iz dlake odstranili hitro in učinkovito.

Prednosti:

Trpežne in prilagodljive rokavice:  Primerne so za vse velikosti vaših rok, saj vsebujejo nastavljiv zapestni trak. Zaradi kvalitetnega silikona so izredno trpežne in zato vam bodo služile dolgo časa. 

Ohrani vaš dom čist: brez nadležne dlake, ki jo za seboj puščajo vaši ljubljenčki.

Redno negovanje: redno česanje dlake vaših ljubljenčkov, kar pripomore k boljšemu splošnemu zdravju tako vas kot vaših ljubljenčkov.

 

Uporaba: 

1. Nadenite si rokavico 

Z ježkom na zapestju lahko rokavico prilagodite obsegu vašega zapestja.

2. Pričnite s česanjem

Odlično deluje na vseh hišnih ljubljenčkih! Česate tako, kot da bi božali vašega hišnega ljubljenčka.

3. Česanje in masaža

Z rokavico boste vašega ljubljenčka med česanjem tudi masirali.

4. Odstranite dlako

Enostavno odlepite dlako iz rokavice.

material:

zgornji del: tekstil

spodnji del: guma

RelatedProducts